Beromen Dengan Suami Kakak

3rd February 2016 | Cat: Cerita Lucah | 475388 Views | No Comments

Beromen Dengan Suami Kakak Beromen Dengan Suami KakakTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita berahi... More »

CERITA SEKS: KESUBURAN PANTAT NADIA TERBUKTI… CERITA SEKS: KESUBURAN PANTAT NADIA TERBUKTI…Nadia baru saja melangsungkan perkahwinan dengan kekasihnya, Farid. Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi. Nadia seorang setiausaha di sebuah syarikat swasta, mempunyai paras rupa yang amat jelita, dengan potongan badan yang amat memberahikankan, 36D-26-35. Manakala... More »

Tonton video lucah

30th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 24393 Views | No Comments

Tonton video lucah “Nor, masuk bilik saya sekejap.”Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju.Aku memikirkan sesuatu,... More »

Batang abang long di pasang butang

29th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 26019 Views | No Comments

Batang abang long di pasang butang Batang konek abang long menujah cipapku' oh my god," apa ke dah jadi' ini hubungan sumbang mahram dengan adik abang buat seks...cerita lucah makin segar dan penuh sentuhan nafsu berahi Peliknya batang abang long sedap sangat masuk pantatku, time masuk tu macam ada ketulan sebiji macam buah anggur di samping kepala kote abang long,aku menjerit... More »

Cerita Seks Mira Dengan Bapa Tiri

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 301913 Views | No Comments

Cerita Seks Mira Dengan Bapa Tiri Cerita Seks Mira Dengan Bapa TiriAku Mira. anak sulung dari dua beradik. aku tinggal dengan keluargaku. mak, adik dan bapa tiriku sepanjang tiga tahun kebelakangan ini. emak bekerja sebagai manager di syarikat bapa tiri. itupun atas ehsan bapa tiriku itu. bapa tiri kami datang meminang emak dua bulan selepas emak berjaya mendapat pekerjaan di... More »

Suhana Isteriku Sporting

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 75817 Views | No Comments

Suhana Isteriku Sporting Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya 35G sewaktu mula berkahwin kini 38G bila baru... More »

Zura Gadis Kolej

27th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 14070 Views | No Comments

Zura Gadis Kolej Aku suka juga ganggu gadis kolej ni.terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja.bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang, maklum sajalah aku suka pada pucuk muda.bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja.tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang... More »

Kisah Isteri Dan Keluarganya

24th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 140857 Views | No Comments

Kisah Isteri Dan Keluarganya Cerita ini berlaku pada tahun 2000. Aku ingin menceritakan suatu kisah fantasi, bagaimana aku membalas dendam kepada kakak ipar dan suaminya iaitu biras aku yang selalu mengeji dan menghina kami sepasang suami isteri. Perihal terjadinya sejarah hitam dalam perkahwinanku, maka terjadilah pembalasan ini.Ceritanya mula begini. Aku berkahwin dengan... More »

Birasku Ita

24th January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 16925 Views | No Comments

Birasku Ita Part 1Hampir dua tahun aku memendam rasa untk memiliki biras aku ni. Kami selalu berjumpa di majlis-majlis keluarga ataubila kami kunjung mengunjungi. Konek aku sentiasa tegang bila menengok dia especially masa dia pakai t-shirt. Aku yakin dia perasan yang aku memang selalu memerhatikan dia. Tapi kami tetap berbual mesra sebagai saudara. Pada... More »

Main dengan Kak Azie

21st January 2016 | Cat: Cerita Lucah | 20309 Views | No Comments

Main dengan Kak Azie Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. "Oh, Lan, masuklah.." pelawa Kak Azi dengan senyum manja dan lehernya yang jinjang itu kelihatan melintok lembut mengghairahkan. "Tuan pengetua…" sampukku ragu-ragu sambil menapak ke dalam banglow mewah itu. "Abang Samad baru ke JPN…katanya mesyuarat dengan Pengarah". "Ooh gitu, baiklah kak,... More »