Bilik X-Ray

23rd March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 42775 Views | No Comments

Bilik X-Ray Nama ku Lisa, berumur 27 tahun, boleh dikatakan seksi dan of course sex desire aku boleh dikatakan kuat juga. Aku ada seorang suami, Faris. Lelaki kacak, penyayang dan dialah segalanya bagi ku. Tapi kadang-kadang tu, just for fun mencuba dengan lelaki lain. Satu hari, aku berasa tidak sedap badan especially di belakang bahagian pinggang ku. Suami... More »

Isteri diperkosa orang lain

22nd March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 31293 Views | No Comments

Isteri diperkosa orang lain Akhirnya aku curang terhadap suamiku; Isteri diperkosa orang lain; berbomoh; Dirogol tukang rumah dan Tini janda muda antara tajuk cerpen panas dalam sebuah laman web lucah yang menjadi tumpuan penggemar ilusi seks melampau.Laman web yang dikesan kewujudannya sejak beberapa tahun dulu dipercayai susulan daripada sebuah laman web yang pernah... More »

Murni dan Manjit singh

20th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 32939 Views | No Comments

Murni dan Manjit singh Aku, Rohaya dan Linda berjalan menuju ke kantin pada petang itu. Kerja-kerja di pejabat tidaklah banyak jadi kami berpeluang untuk minum petang di kantin. Seperti biasa sambil minum kami berbual kosong. Gosip, cerita artis dan hal-hal semasa menjadi topik bualan kami.“Kau orang ingat si Memey tu akan berlakon lagi ke lepas kena tangkap khalwat... More »

Pak Daud Dan Menantu-Menantunya Part 2

19th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 90853 Views | No Comments

Pak Daud Dan Menantu-Menantunya Part 2 Setelah beredar dari rumah Khatijah, Pak Daud terus menuju ke rumah Roslina yang terletak tidak jauh dari rumah Khatijah. Perjalan ke rumah Roslina hamya memakan masa satu jam sahaja dan dalam perjalanan itu Pak Daud membayangkan tubuh telanjang Roslina. Petang itu Pak Daud sampai ke rumah Roslina dan Pak Daud melihat kereta anaknya Borhan ada di... More »

Cerita Main Awek Chat Bernama AYU

14th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 38345 Views | No Comments

Cerita Main Awek Chat Bernama AYU Cerita Jimak Awek Chat Bernama AYUTag: cerita lucah,cerita seks melayu,melayu boleh,melayu lucah,cikgu suraya,cerita bokep,lucah melayu,budak sekolah,seks melayu,main dengan ustazah,cerita lucah mabuk,cerita kena lancap,cerita lucah aku blogspot,kisah cikgu cina,bomoh main cipap,cerita seks tudung tuisyen,adik main dgn kakak ankat,cerita... More »

Di Goda Isteri Orang

10th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 36168 Views | No Comments

Di Goda Isteri Orang Part 1Namaku Faridha. Kawan dan suamiku memanggilku dengan Ida saja. Aku telah menikah dengan seorang lelaki berdarah campuran bernama Hadi. Kami dikurniakan seorang anak lelaki.Kehidupan kami biasa saja, dari segi ekonomi sampai hubungan suami isteri. Aku dan suamiku cukup menikmati kehidupan ini. Suamiku yang sedikit pendiam adalah seorang wakil... More »

Keluarga Salmiah

9th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 49913 Views | No Comments

Keluarga Salmiah Namaku Salmiah, seorang guru berumur 30 tahun, sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki berumur 15 tahun. Anakku tinggal bersama ibu dan bapa mertuaku di kampung. Apabila cuti penggal, anakku akan pulang ke rumahku. Sejak melahirkan anakku ini, aku tidak dapat mengandung lagi kerana rahimku tidak subur lagi. Aku ingin menceritakan satu... More »

Cerita Seks suami ganas

8th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 25088 Views | No Comments

Cerita Seks suami ganas Tindakan seks ganas suami ketika melakukan hubungan dengan isteri sehingga tergamak menggunakan timun atau terung bermula dengan sikap mahu mencuba selepas terpengaruh dengan aksi pelakon lucah.Pakar Perunding Perbidanan dan Sakit Puan dan Rawatan Kesuburan/IVF, Hospital Pantai Bangsar dan Hospital Pusrawi, Dr Adilah Ahmat, berpendapat perbuatan... More »

Ngentot sama kakak iparku

4th March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 18824 Views | No Comments

Ngentot sama kakak iparku Kakak Ipar Aku nih student kolej kat KL. Sebelum nih tak pernah lagi fuck ngan pompuan...pernah ler fuck jugak..tapi ngan bapok...biasanya aku cari bapok kat chow kit.Tapi benda yang nak aku citer nih kisah aku fuck ngan pompuan tulen. Bukan bapok. Citer dia camnih, time tuh kira cuti semester...so aku maleh nak balik umah...sebab boring dok kat... More »

Siti

1st March 2016 | Cat: Cerita Lucah | 23992 Views | No Comments

Siti First time saya bermula masa saya berumur 16 thn. Saya masih ingat suatu ketika, kawan lelaki chatting saya ajak saya ke rumahnya sempena dengan 'Reunion party'.Jadi, saya mula bersedia untuk kesana pada pukul 9.00 malam.Saya seorang shj yang pergi kesana dan kawan2 saya tidak berturut serta.Saya pergi kesana dgn jemputan seorang lelaki yang saya... More »